AdWords Campagnes (SEA)

Effectief en meetbaar resultaat.

Potentiële klanten bereiken

Een AdWords campagne genereert relevante traffic naar uw website. Met AdWords verschijnt de website van uw bedrijf direct bovenaan in Google, hoe dat precies werkt wordt in dit filmpje uitgelegd.


Alleen betalen voor resultaat

Met AdWords betaalt u alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken, u kunt zelf bepalen wat u hier voor wilt betalen.


Gericht adverteren

U kunt kiezen wie uw advertenties zien en op welk tijdstip. U kunt uw advertenties richten op potentiële klanten uit bepaalde landen, regio’s, plaatsen of binnen een bepaalde straal van uw bedrijf.


Meten is weten

Uit onderzoek is gebleken dat adverteren op Google erg effectief is. Om hier zeker van te zijn verschaft Google alle informatie die nodig is om te zien of uw advertenties het gewenste resultaat behalen.

Wij halen het maximale resultaat uit uw online campagne

Op basis van uw doelstellingen bepalen we de strategie voor de AdWords campagne. We creëren de landingspagina, zetten de campagne op en a.d.h.v. de advertentie resultaten optimaliseren we de campagne.


Landingspagina creëren

Als potentiële klanten klikken op uw advertenties, komen ze terecht op een relevante landingspagina. Dit resulteert in een hoge betrokkenheid van de bezoeker en lage advertentiekosten.


Campagne opzetten

Op basis van het aanbod op uw website en gericht op het zoekgedrag van uw doelgroep zetten wij uw campagne op.


Campagne optimaliseren

Het zoekgedrag van uw doelgroep verandert snel en op sommige ingestelde zoekwoorden wordt niet geklikt. Wij passen uw campagne hier op aan, zodat het maximale resultaat uit uw campagne wordt gehaald.

Wilt u bovenaan in Google verschijnen?

Neem contact met ons op!